Servera med ris och grönsaker eller i bröd. Ettegenkomponerat recept på kebabgryta följer här. 4 portioner400 gram fryst kebabkött (de flesta kebabkött är fria från soja, gluten, mjölk och ägg men läs noga på förpackningen) 1 gul lök1 röd paprika1 burk chaminjoner1 klyfta vitlök1 burk krossade tomater saltspiskummincurry (vissa sojaallergiker kan reagera på curry men Mattheo har hittills inte visat på några tecken på allergi av curry)svartpepparOlja att steka iHacka löken och paprikan smått i tärningar och stek i olja tillsätt den frysta kebaben och stek till den fått yta
Krydda med gurkmeja, cayennepeppar, koriander och lite soja. Skär baconet i bitar och bryn tillsammans med kebabsplitet i en stekpanna, lägg över i en gryta
, Krydda med gurkmeja, cayennepeppar, koriander och lite soja. Skär baconet i bitar och bryn tillsammans med kebabsplitet i en stekpanna, lägg över i en gryta