En god kebabgryta som du snabbt slänger ihop. 6 portioner Kebabgryta. 6 portioner Kebabgryta. Praktiskt och enkelt att servera de dagar man är sugen på något riktigt gott utan att stå allt för länge i köket
Häll på de krossadetomaterna och tomatpuré. Minns ni kebabgrytan som man fick i skolan. 750 g fryst kebabkött1 röd paprika1 gul lök2 frp krossadetomater2 msk tomatpuré1-2 tsk paprikapulver1-2 tsk chilipulverSalt SvartpepparVattenGör så här. 2 frp krossadetomater
Tillsätt löken, champinjoner, krossadeÂtomater, grädde, kryddor och buljongtärningen. Idag testade vi äntligen Kebabgrytan som Jessica  la upp på sin sida i vintras
, Tillsätt kryddorna, tomaterna och buljongtärningen. 1 burk krossadetomater. Fräs lök, tärnad paprika och vitlök i en tjockbottnad gryta eller kastrull
Dela tomaterna och rör i. 400 g krossadetomater. Snabb kebabgryta med ris och sallad 4p. 1 ask coctailtomater. 400 g krossadetomater. 1 ask coctailtomater
Häll i tomater, koka upp. 1 Burk KrossadeTomater. Stek köttet i oljan och kryddor. Servera med pitabröd, paprika, peperoni, Yoghurt, röd lök, tacosås samt kokt ris