I Sverige råder det delade meningar om hur riktigt kebabkött ska vara. I mitt tycke blir det både godast smak och konsistens på kebab som görs av fläskkarré
På med kebab. På med kebab och. ca 1 kg Kebabkött 1 pkt polar jubileumskaka1 gul lök1pkt färskost vitlök& örter1 burk paprika & chili creme fraiche 1 påse riven ostTomaterStek kebaben. ca 1 kg Kebab
Visste ni att det är spiskumminen som ger den där kebabsmaken. Gör du den själv slipper du dessutom att få hela rätten nerdränkt i kebabsås, vilket är kännetecknget för en köpekebab av klass – så sjukt ofräcsht
Jag tror inte jag lagat något med kebabkött förut så det var nytt. Närmligen Kebabgryta. Gott var det och gick supersnabbt att göra eftersom kebabköttet var förgrillat
I söndags var det dags för kycklingkebab med egengjord kebabkrydda. God och stark kebabkrydda som jag ofta gör dubbel sats av så att jag har färdigblandat till nästa gång vi ska äta kebab
Tomatsåsen och kebabköttet kan göras dagen innan. I söndags åt vi hemmagjord kebabpizza. Kebabkött. Kebabpizza kommer vi absout att äta fler gånger här hemma, för den blev jättegod