Jag vet egentligeninte om detta förtjänar att kallas shishkebab. Givetvis smakar de godast på grillen, men det fungerar faktiskt förvånadsvärt väl att tillaga dem iugnen
Färsen som man gör kebaben på ska nämligen stå inneiugnen fyra timmar allt som allt. Denna lördag har nästan hela dagen bestått av matlagningtill och från, jag har nämligen gjort hemmagjord kebab och det tog sinlillatid
Tänk att få njuta av hemmagjord kebab utan massa konstigheteri, smaken är fantastisk. Jag ska vara lite fräck och säga att det smakar mycket godare än gatukökets
Det såg exakt ut som kött efter att kebaben hade grillatsiugnen. Pensla en ugnsplåt med olja. Jag trodde aldrig att jag skulle ha ett vegansk recept på persiskakebabkobideh på bloggen
Den tar några timmariugnen och behöver vila kallt i kylskåp efteråt å förbered den i god tid. Ett gott tipstilllördagsmiddagen är verkligen hemmagjord kebab
Grilla på grillen eller iugn. De här persiskakycklingspetten är otroligt goda. Iugn. Servera dem med lök, tomater, ett gott ris eller pommes frites och pitabröd, och med goda såser
Värm pitabrödeniugnen, när dom är klara dela brödet och bred på philadelphiaostinuti brödet. Fyll sedan pitabröden med sallat, tomatskivor, gurka , lök och stekt lövbiff och ringla över kebabsås