Hamburgare och pizza går helt bort om jag lyckas hitta en riktigt god kebabipita. Nåt som jag letat efter länge… Jag är ju galen ikebab när det gäller skräpmat
Serverade ipitabröd med sallad, tomat, fefferoni och hemmagjord kebabsås. Gyros ipita. Som ni vet älskar jag kebab och har testat en del både från restaurang och från frysdisken
Stora liba/pita/orientbröd. En stående kommentar jag fått höra i alla tider sedan jag blev vegetarian är ”höhö, slår vad om att du allt klämt en fyllekebab då och då”
Jag värmde det några sekunder imikron och fyllde den med tzatziki, kebab, tomat och lök. Nu var det dags för pita gyros, något som våra vänner inteätit någon annanstans än i Grekland
Tacos, burritos, kebab, tillris, bröd, pasta, pita etc etc… Låt fantasin bestämma. Att man dessutom serverar det ikebabbröd med gräddfil, salsasås, sallad och rå lök tycker vi bara gör det ännu bättre
Bland annat fick jag reda på att Ćevap ett slaviskt ord som kommer ifrånkebab och att čići är en diminutivformvilket torde göra att den svenska översättningen av rätten torde vara ”spettisar”