Skär kavringen i mindre bitar. Skär bitar av tårta, garnera med rödläk och löjrom. Blanda i kavringen, kör i matberedare tills det blivit en slät massa
Finfördela kavringen i matberedare eller riv den. Tag bort formens kant och garnera tårtan med de hårdkokta skivade äggen, räkorna, gurkskivorna och den röda rommen
Till fördrinken, som var champagnen Palmer & Co, bjöd jag på Pyttes vodkaspetsade gräslökspannacotta på kavringbotten, dekorerad med kungslaxrom och en liten dillvippa
Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Fyll på smeten över kavringsbotten och ställ kallt i minst fem timmar eller gärna över natten. Rör ner detta i creme fraiche smeten, och vänd sedan ner finhackad dill, citron och romen
Finfördela kavringen i matberedare eller riv den. Tag bort formens kant och garnera tårtan med de hårdkokta äggen, räkorna, gurkskivorna, den röda rommen och citronen
Dekorera tårtan med rom, dill, hackad rödlök och skaldjur. 1200 g kavring. 150 g röd stenbitsrom. 1Botten0,5 dl flytande margarin 200 g kavring. 1Dekoration50 g röd stenbitsrom dill rödlökBlanda margarin med smulad kavring till en deg
Mixa kavringen i matberedare och tillsätt smöret. På med rom och dekorera med örten. Blanda ner det smälta gelatinet i krämen och bred fyllningen över kavringsbotten
Mixa kavringen fint i en mixer, tillsätt smöret. Vänd ner räkorna, dillen, rommen, salt & peppar. 1/2st Gul lök100g Färskost1dl Majonnäs2,5dl Meze yoghurt0,5dl Röd Stenbitsrom3mk Dill3msk Citronjuice, saften av färska
Ta ut och toppa med rom, mer dill och skuren rödlök. 300 g kavring. 1100 g löjrom eller sikrom. 1Botten300 g kavring 100 g smör, smält. 1Garnering1 rödlök, i ringar 1 knippe dill 100 g löjrom eller sikromSmält smöret och mixa tillsammans med kavring till ett brödsmul
Rom. Blada skaldjur, citronsaft, lök, rom, färskost, creme fraiche, dill och chilin. 200 g kavring. 1 liten bruk med rom. 200 g kavring. 1 liten bruk med rom
Mixa det med kavringen till en smulig smet. Rödlökscheesecake med löjrom. Lättgjorda tilltugg till välkomstskumpan, som står klara i kylen och bara toppas med rom inför serveringen
Fyll på smeten över kavringsbotten och ställ kallt i minst fem timmar eller gärna över natten. Rör ner detta i creme fraiche smeten, och vänd sedan ner finhackad dill, citron och romen
Fyll på smeten över kavringsbotten och ställ kallt i minst fem timmar eller gärna över natten. Rör ner detta i crème fraiche-smeten, och vänd sedan ner finhackad dill, citron och romen