Placera en bit västerbottenost och kavring på den lilla gaffeln. 10 små bitar kavring. 100 g forellrom eller löjrom några strån gräslök 10 små bitar kavring 10 små bitar västerbottenost
Skär bort kanterna på kavringen och grovhacka de kanterna och lägg i botten på serveringsglasen. Häll på röran och garnera med kavring, dill och citron
1 st ca 550 g köpt skivad kavring eller ca 550 g hembakad kavring. 4 st ägg 1 burk 200 g matjesill 4 dl crème fraiche (valfri fetthalt) 200 g färskost naturell eller gräslök (valfri fetthalt) 0,5 tsk strösocker 3 tsk vitvinsvinäger eller vit balsamvinäger 3 msk senap 0,5 dl hackad dill 0,5 dl skuren gräslök 0,5-1 tsk salt 0,5-1 krm vitpeppar. 4 st ägg 0,5 st liten röd lök 1 burk 200 g matjesill lite dill
Mixa kavringen. Hacka matjesillen och rödlöken fint. Smält smöret och blanda ned kavringen. Blanda matjesillen, rödlöken, yogurten och gräddfilen i en bunke
Mixa 250 gr kavring med 75 gr smör, som sen trycks ut i form med avtagbar kant. Blanda 3dl gräddfil, 250 gr kesella, 1 hackad rödlök, 1 dl dill och två burkar matjesill. -) 250 gr kavring
Kantskär kavringen. Matjesill och chop chop ligger väldigt högt upp på toppen. ca 800 g kallrökt lax i skivor500 g frysta gröna ärter eller ca 4 stora avokados2 msk färskpressad citronjuice2 msk pepparrot på tub500 g kesella (10 %)1 kavring i skivor (ca 500 g)2 tsk salt1 krm pepparNågot grönt och rädisor till dekoration. 1 kavring i skivor
Här kommer receptet på matjesillbakelser. Hacka matjesill och ägg. 200 g kavring. 200 g kavring. Imorgon är det Midsommarafton och många kommer liksom jag kommer att fira en klassiskt midsommar med sill och nypotatis