Gula plommon i bitarGula och röda körsbärstomater, halveradeAvocado i lagom stora bitarRöd lök, tunt skivadBabyspenatRuccolaBasilikaMozzarella i bitar (allra helst cocktailmozzarella)PumpakärnorFlingsalt och svartpeppar(Kavringkrutonger)
Skär kavring/vörtbröd i små tärningar, blanda runt med lite olivolja och flingsalt. Krutonger. Toppa upp salladen med krutonger, plockad bladpersilja och lite flingsalt
RÅGBRÖDSKRUTONGER. Lägg den och krutongerna på salladen och ringla på äppelvinägretten. Krutongerna, valnötterna och vinägretten förberedde vi några timmar innan vilket fungerade utmärkt
Jag brukar alltid ha en burk med färdiga krutonger hemma, perfekt att snabbt toppa upp olika rätter och sätta lite extra piff på dom, som exempelvis på denna rätt
Börja med krutongerna. Vänd ner osten och strö över krutongerna. Krutonger. 6 skivor kavring. Ta fram köttet i god tid så att det inte är kylskåpskallt
På bordet hamnade en avkyld teppanyakicanvas som pyntades med salmalax, sparris, picklad salladslök, limesås, tosa joyu, kavringskrutonger, strimlad morot och en bull’s blood sallat