Kavring kesella recept

Kavring med vilttopping

Kavring med vilttopping

Tryck ut 16 rundlar av kavringen med hjälp av ett glas. 1 1⁄2 dl Arla Köket Kesella® kvarg. 8 skivor kavring
Cheesecake med räkor och kavring i glas

Cheesecake med räkor och kavring i glas

Blanda ansjovis, gräslök, citronskal, kesella och crème fraiche i en skål. 4 skivor mörk skånsk kavring. 11 dl naturell kesella. 14 skivor mörk skånsk kavring 1 msk smör 2 tsk brödkrydda 300 g räkor, med skal 1 liten rödlök 3 ansjovisfiléer 2 msk gräslök, finskuren 0,5 citron, skalet 1 dl naturell kesella 1 dl crème fraiche dill, till garneringSkär bort kanterna på brödet och smula det grovt för hand
Cheesecake med räkor och kavring i glas

Cheesecake med räkor och kavring i glas

4 skivor mörk skånsk kavring. 1 dl naturell kesella. 4 skivor mörk skånsk kavring 1 msk smör 2 tsk brödkrydda 300 g räkor, med skal 1 liten rödlök 3 ansjovisfiléer 2 msk gräslök, finskuren 0,5 citron, skalet 1 dl naturell kesella 1 dl crème fraiche dill, till garnering
Laxtårta

Laxtårta

Mixa kavringen, smält smöret och blanda samman. Blanda lax, lök, kesella, grädde, cream fraich, citron saft, dill
Underbar silltårta till sommaren

Underbar silltårta till sommaren

Skär kavringen i mindre bitar. Blanda sill, lök, kesella och créme fraiche och smaksätt med svartpeppar och lite sillspad
Laxtårta med löjrom och räkor

Laxtårta med löjrom och räkor

Finfördela kavringen i matberedare eller riv den. Blanda lax, lök, dill, kesella och gräddfil. Bred ut smeten på kavringsbottnen i formen
Laxtårta med löjrom

Laxtårta med löjrom

100 g kavring. 500 g Arla Köket Kesella® kvarg. Mixa brödet. Smält smöret och blanda med brödsmulorna. Tryck ut på botten i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter
Laxcheesecake

Laxcheesecake

Kör kavringen i matberedare. Blanda i créme fraiche, kesella, dill, salt, peppar och pressad citron. Bred ut röran över kavringen
Lax- och räktårta

Lax- och räktårta

Finfördela kavringen i matberedare eller riv den. Blanda lax, lök, dill, kesella, och gräddfil. Bred ut smeten på kavringsbotten i formen
Silltårta

Silltårta

Smula kavringen i matberedaren. Blanda den med gräddfil, kesella, sill och dill. 250 g kavring. 250 g kesella
Ansjovischeesecake

Ansjovischeesecake

Finhacka kavringen i en matberedare och tillsätt smöret. Häll smeten i formen med kavring. 250 g kavring. 250 g kesella
Silltårta

Silltårta

200 g mörk kavring. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg. Finhacka eller mixa brödet. Smält smöret och blanda det med smulorna
Matjesilltårta

Matjesilltårta

Mixa kavringen och smält smör i en matberedare till en slät konsistens. Blanda i kesella och crème fraiche
Matjesilltårta

Matjesilltårta

Mixa kavringen i en matberedare. Blanda ihop creme fraiche, majonäs, kesella och sillspad. 200 g kavring 75 g smör. 3 st gelatinblad1 burk matjessill (200 g) 1 dl majonnäs 2 dl creme fraiche1 dl kesella2 msk finhackad dill 1 rödlök, finhackad2 st hårdkokta ägg 1 ½ msk sillspadsaltpeppar. 200 g kavring. 1 dl kesella
Matjessillcheesecake med rödlök, dill och forellrom

Matjessillcheesecake med rödlök, dill och forellrom

Ingredienser 200 g kavring 25 g Smör 150 g matjessill 3 dl kesella 2 dl crème fraiche 1 st rödlök 1 kruka dill 1 kruka Gräslök     salt och peppar 3 st Gelantinblad 4 msk citron (färskpressad juice)     forellrom Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell