Gula plommon i bitarGula och röda körsbärstomater, halveradeAvocado i lagom stora bitarRöd lök, tunt skivadBabyspenatRuccolaBasilikaMozzarella i bitar (allra helst cocktailmozzarella)PumpakärnorFlingsalt och svartpeppar(Kavringkrutonger)
ruccolaKantskär kavringen och smula ner den i en matberedare. Mixa samman ost, grädde, yoghurt, ägg, senap och honung, tillsätt basilika och sikta ner mjölet under omrörning
Mixa kavringen och blanda med det smälta smöret. Koka upp grädde & honung, häll över chokladen. 3-4 skivor kavring. Bred ut blandningen över kavringen och låt stå i kylen 1-2 h. 1 1/2 msk honung. 1 1/2 msk honung. 3-4 skivor kavring. 1 1/2 msk honung. 1 1/2 msk honung
Kavring. Häll sedan i filmjölken och honungen och knåda tills det blir en kladdig deg. Kavring. 2 dl filmjölk2 tsk bakpulver0,5 tsk salt1 tsk honung50 g smör270 g vetemjöl. 2 dl kall mjölk20 g jäst60 g honung eller strösocker350 g vetemjöl special35 g smör (rums tempererat)7 g salt. Tillsätt mjöl, socker/honung och smör och knåda i ca 10 minuter
Fyll på smeten över kavringsbotten och ställ kallt i minst fem timmar eller gärna över natten. Tillsätt pressad/riven vitlök, rivet skal från en citron, honung, persilja salt och peppar
Blanda pepparrotsgrädden med citronskal, färskost, honung, ägg och majsstärkelse. 6 skivor kavring (ca 150 g)50 g smörFyllning. 2 dl färsk riven pepparrot2 1/2 dl vispgrädde1/2 citron200 g naturell färskost1/2 msk honung2 ägg1 msk majsstärkelsepeppar. Mixa kavring och smör till en smulig massa och tryck ut i en springform ca 24 cm