Garnera med stenbitsrom och dill och lägg upp salladsblad, gräslök och citronklyfta på tallrikarna. Ta eventuellt ut rundlar ur kavringskivorna och fördela röran på dem
Garnera med stenbitsrom och dill och lägg upp salladsblad, gräslök och citronklyfta på tallrikarna. Ta eventuellt ut rundlar ur kavringskivorna och fördela röran på dem
Förutom kavring har jag tänkt att jag ska baka ett fläder- och rödbetsknäcke, och så ska vi såklart frossa i andra nödvändigheter som nypotatis, gräddfil och gräslök
Lägg på en klick laxmousse och garnera med gräslök och citron. gräslök. 5 skiva kavring. Rensa fisken fri från skinn och ben och mosa den med en gaffel
Garnera med stenbitsrom och dill och lägg upp salladsblad, gräslök och citronklyfta på tallrikarna. Ta eventuellt ut rundlar ur kavringskivorna och fördela röran på dem
Blanda ner senap, persilja, dill och gräslök. Rosta kavringen. ½ dl hackad gräslök (fryst går bra). Klicka röran på kavringen och servera på en bädd av rucolasallad
Blanda ansjovis, gräslök, citronskal, kesella och crème fraiche i en skål. 4 skivor mörk skånsk kavring. 12 msk gräslök, finskuren. 14 skivor mörk skånsk kavring 1 msk smör 2 tsk brödkrydda 300 g räkor, med skal 1 liten rödlök 3 ansjovisfiléer 2 msk gräslök, finskuren 0,5 citron, skalet 1 dl naturell kesella 1 dl crème fraiche dill, till garneringSkär bort kanterna på brödet och smula det grovt för hand
Lägg på ytterligare kavring och bred vanlig Philadelphiaost på det översta lagret och toppa med en liten bit romansallat, en färsk räka och två längder gräslök