Hacka räkor och ägg grovt. Ta eventuellt ut rundlar ur kavringskivorna och fördela röran på dem. Garnera med stenbitsrom och dill och lägg upp salladsblad, gräslök och citronklyfta på tallrikarna
Hacka räkor och ägg grovt. Ta eventuellt ut rundlar ur kavringskivorna och fördela röran på dem. Garnera med stenbitsrom och dill och lägg upp salladsblad, gräslök och citronklyfta på tallrikarna
Hacka räkor och ägg grovt. Ta eventuellt ut rundlar ur kavringskivorna och fördela röran på dem. Garnera med stenbitsrom och dill och lägg upp salladsblad, gräslök och citronklyfta på tallrikarna
Skär bort kanterna på kavringen och grovhacka de kanterna och lägg i botten på serveringsglasen. Häll på röran och garnera med kavring, dill och citron
Servera en större portion på kavring för att istället få en brunch eller lunch i solen. Vispa ihop äggulor med vatten och värm under omrörning, antingen i vattenbad eller på platta med låg värme tills den börjar tjockna