Kaviarsill recept

Kaviarsill

Kaviarsill

Skär sillen i grova bitar, ca 2 cm. Blanda sedan övriga ingredienser och garnera gärna med rödlök, och/eller gräslök

Kalles kaviarsill

 Sila av spadet från löksillen och ta bort kryddorna.   Rör ihop resten av ingredienserna och blanda ner sillen

Örtslungad färskpotatis

Likt kaviarsillen, är den örtslungade färskpotatisen hämtad från senaste numret av Buffé, och familjen Zetterströms midsommarbord med godsaker i Rute på Gotland

Vårt julbord 2013

Mycket mat. Det gäller att ta lite av varje och bara det godaste.  En riktigt GOD JUL önskar kökschefen. se

Vårt julbord 2014

Den godaste glöggen, lagrad sedan 2008 Pepparkakor Blå Castello, en ljuvligt god och krämig blåmögelost    Sill & co Inlagd sill på traditionellt vis Senapssill, som vi köper Citronsill Kalles kaviarsill, Kaviarmatjes Ansjovis  Gravad lax, inte köpt     Gravlaxsås, traditionell Rökt lax som vi köper Höjdéns kalla ”höjdarsås”    Smått & Gott Teriyakiströmming Rödbets- & gorgonzolapaté, ett måste varje år Dansk leverpastej som vi köper Patésåsröra från Agde  Eriks patéröra på rödkål Rökt korv som vi köper Julskinka   Rödbetssallad som vi köper  Ättiksgurka Rödbetor Senap Julknäckebröd som vi köper Vörtbröd som vi köper Julost, Edamer Blå Castello    Varmt & Gott Janssons frestelse med jordärtskocka Eriks rödkål till jul Hemgjord julkorv Kålrötter, morrötter och palsternackor, kokta i skinklagen Brysselkål Köttbullar med julsmak Prinskorv Kokt potatis     Dryck OP och andra inköpta snapsar Eget kryddat citronmeliss Egen kryddad Midsommarblandning, lika god till jul Öl och julmust  Mycket mat, trots allt

Kaviarsill

Koka lagen och låt svalna. Lägg in sillen och låt den dra i 2 dygn. Blanda marinaden och smaka av (när sillen är klar i lagen, efter 2 dygn)

Krämig kaviarsill

Sila av spadet och plocka bort kryddorna från löksillen. Rör ihop alla ingredienserna till krämen. Blanda med sillen och garnera med rädisor och klippt smörgåskrasse