Kastanjeflingorna smakade sött och gott - med en tydlig smak av kastanj - trots att de inte innehåller något extra socker utan enbart ekologiska kastanjer
Sista dagen i Stockholm fick jag återigen spendera själv då pappa satt i möten. Jag tog det lugnt på morgonen och var inne i stan runt elva på förmiddagen
Rostade kastanjer och doftgran – bättre begagnad – doppad i Pucko. Kopparfärgat måltidsöl med inslag av vörtbörd, farinsocker, torkade fikon och lite apelsinskal som friskar upp
KastanjerDet är alltid kul med säsongsråvaror, något som hör hösten till är kastanjer. Jag brukar kryssa kastanjerna med en kniv i toppen och sedan slänga ner dem i kokande vatten i ett par minuter
Tiden beroende på hur mjuka/hårda du vill ha kastanjerna och hur mycket smak det ska vara. 200 g vattenkastanjer. Häll i tomaterna, vitlöken, bambuskotten och vattenkastanjerna och låt detta puttra på låg värma ca 20 min. 200 g vattenkastanjer