Men här kommer receptet på en kasslerrätt som vi åt förra helgen. Blanda ihop grädden, soltorkade tomaterna, vitlöken, basilikan, pepparn och smaka av med salt
Jag tycker att kassler kan bli lite tråkigt ibland och smaklöst ibland. Rör ner mjölet, häll på vinet, låt koka i någon minut och tillsätt sedan grädde, tomatpuré och chilisås
4 900 g fast potatis 1 purjolök 1 msk olja salt och peppar 2 tomater ca 500 g skivad kassler 2 dl lätt crème fraiche paprika och chili 1 dl mjölk (gärna 1,5 %) 1 dl riven ost (gärna 11 %) 2 msk färskriven pepparrot Lägg till i inköpslistan
Skär kasslern i skivor och lägg i en ugnssäker form. Skiva tomaterna och lägg på färskosten. 400 g kassler. 2 tomater. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g kassler 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung 2 tomater 1 dl hackad färsk basilika 3 dl råris 65 g salladsmix
800 g strimlad kassler. 1/2 burk finhackad soltorkad tomat plus 2 msk av oljan. 800 g strimlad kassler. 1/2 burk finhackad soltorkad tomat plus 2 msk av oljan
Strö detta över kasslern och tomaterna. Under tiden som skalet kallnar kan du hacka kassler (jag tog bort kanterna men det är en smaksak) och strö det i botten av pajen
Detta åt jag tillsammans med keso och tomater, smakade jättegott. Skär kasslern i skivor eller bitar och blanda tillsammans med broccolin och purjolöken i en ugnsfast form