Korv av något slag/kassler/skinka/julskinka eller köttfärs. 1-2 kg Mjölig potatis 2 pkt Milda Minimat (4%) går även använda matlagningsgrädde, vispgrädde eller annan valfri mjölk eller grädde Korv av något slag/kassler/skinka/julskinka eller köttfärs
Fräs purjo och champinjonerna, i med kassler och skinka. Varva pasta, purjo & kasslerfräset, grönsaker i ugnsfast form avsluta med såsen och den resterande osten
Hacka skinka och rör ner den i löken, tillsätt kasslerna och låt det hela brynas lite försiktigt. Jag tycker att kassler kan bli lite tråkigt ibland och smaklöst ibland
Kassler, skinka & bacon. Servera gärna en bit ostgratinerad kassler till blomkålsmoset, det är inte bara ofantligt gott, utan de är ofantligt lättlagat också
Kassler, skinka & bacon,. Av den anledningen vill jag idag tipsa om ett snabbis-recept med kassler och pasta som är fullproppat av en massa goda smaker och som minst sagt känns som lite vardagslyx en trött sommarkväll
Kassler, skinka & bacon. Vad sägs exempelvis om en härligt färgglad tallrik med mozzarellafylld kassler på en bädd av krispiga grönsaker i en härligt gräddig och välsmakande sås
Men en dag när jag var ledig så tog jag mig tid och skjusade in kasslern i ugnen. Jag skulle även kunna tänka mig att laga såsen och ha till bräckt kassler istället
Ypperlig mat att göra av överbliven julskinka alltså. Annan skinka går också bra naturligtvis. Fortsätt med hälften av osten, resten av purjolöken och skinka i skivor/strimlor/tärningar (jag gjorde små “rosor” av ihopknycklade skinkskivor)