Blanda ner ratatouillen och kasslern. Koka makaronerna och strimla kasslern. Woka ratatouillen i olivoljan i en stekpanna ca 5 minuter eller tills grönsakerna börjar mjukna. 300 g kassler. 400 g fryst ratatouille
600 g Kassler. Skölj och kärna ur alla grönsaker. Skär i bitar, cirka 2 cm stora,eller gör klyftor. Hetta upp oljan i gryta/traktörpanna och lägg nedgrönsakerna
Halstra pigghajen och lägg tillsammans med ratatouille ochpotatisflarnet på en varm tallrik. Använd totalt 2 msk olja till fyra portioner,minska alltså ner på oljemängden till ratatouillen, stek i en fettsnålpanna, och använd lite fett till potatisen. ) 600 g Kassler
Läggkycklingen på ett väl smort fat och sätt in i 200° varm ugn ca 20-25minuter,Servera med en blandad sallad eller en grönsaksröra som ratatouille. 600 g Kassler
Bryn kasslern runt om i en stekgryta. Ta upp kasslern, skär den i skivor och lätt tillbaka i grytan. 600 g kassler - benfri. Lägg lök, vitlök, paprika och gurka runt kasslern och låt grönsakerna fräsa 5 minuter. Receptet från Lena i Härnösand 600 g kassler - benfri
Blanda ner ratatouillen och kasslern. Koka makaronerna och strimla kasslern. Woka ratatouillen i olivoljan i en stekpanna ca 5 minuter eller tills grönsakerna börjar mjukna. 300 g kassler. 400 g fryst ratatouille