Skär kasslern (skinkan) i tärningar. Blanda ihop allting och blanda i Provencale-såsen. 250-300 g kassler el rökt skinka i bit. 1 flaska Provencale (glasflaska)
Stoppa in några sparrisar mellan kasslerskivorna, på ostsmeten. Lägg det färdigkokta riset i botten på en smord ugnsform, lägg kasslerbitarna ovanpå,sen fördelar du grönsakerna över kasslern
600 g Kassler. Skala och skiva (absolut snyggast för hand) potatisarna. Hetta upp enstekpanna och råstek potatisskivorna några minuter i smör, bara så attpotatisen blir lite brynt
600 g Kassler. Lägg fiskfiléerna brevid varandra i en smord ugnssäker form. Salta ochpeppra. Vispa ägget och rör i crème fraiche, pressad vitlök, persilja,rosmarin och körvel
Skär kasslern i skivor. Fördela blandningen på kasslerskivorna och strö på riven parmesanost. 250-300 g kassler. 1 msk frysta örter Provencale (Findus)
Skär kasslern i skivor. Fördela blandningen på kasslerskivorna och strö på riven parmesanost. 250-300 g kassler. 1 msk frysta örter Provencale (Findus)