Av den anledningen vill jag idag tipsa om ett snabbis-recept med kassler och pasta som är fullproppat av en massa goda smaker och som minst sagt känns som lite vardagslyx en trött sommarkväll
ris eller pasta, kokt. Strimla kasslern och bryn tillsammans med strimlad paprika ett par minuter. Vispa samman Philadelphia Sweet Chili och vatten och häll över kasslern
Dagens middag blev kassler i basilikasås och pasta till. Koka pasta och servera. Skivade tomater och mozarellaost med lite olivolja med citronsmak och lite flingsalt blev gott till
Koka pastan enliget anvisnig på paketet. Olivolja. Skär kassler i cm bitar och fräs i oljan ett par minuter blanda ner de tinade wookgrönsakerna samt vitlöken, låt fräsa ytterligare 3-5 min häll ner pastan och smaka av med soya, salt, peppar, chili och ev lite vatten. 300 g kassler. 300 g pasta (okokt vikt)
Fräs purjolöken mjuk i någon msk olivolja i några minuter i en stekpanna. Blanda pasta och dressing med purjolök, kassler, tomater, gurka, rödlök samt persilja i skålen
När pastan är klar, skölj den i kallt vatten och blanda sedan ner lite olivolja med smak av citron. Handlade idag så nu fanns det lite mer grönsaker att välja på än senast Gillar verkligen olivoljan smaksatt med citron, smakar lite fräschare om man tillsätter lite vanlig pressad citron också men den duger bra på egen hand med
Tärna kassler, bacon och svamp fint. Skölj i iskallt vatten så kokningen avstannar, blanda med ruccola, olivolja samt rivet citronskal och smaka av med salt