När det är så varmt ute passar ju en kall och mumsig pastasallad. Nu har jag sett den här pastasalladen florera i flera matgrupper på fejjan, så jag var tvungen att testa
Krämig pastagratäng med kassler, broccoli och färskost (recept nedan. Idag blev det denna, vi hade flera slattar i skåpet, lite köttbullar, lite kassler, lite olika makaroner, lite färskost, lite grädde m
Kassler,grönsaker,spagetti,sweet chilisås. Antagligen för att jag försökte äta mer av grönsaker än av kött och pasta vid måltiderna och att jag åt min fiberhavregrynsgröt varje morgon till frukost
Strimla paprikan, finhackagräslöken och fräs i oljan. Koka pastan färdig och låt den rinna av. Skär ansjovisen i bitar och låt den stekamed paprika och gräslök, men bara mycket hastigt
Blanda under tiden creme fraiche, färskost, hälften avparmesanosten, körvel och gräslök. Lägg den koktapastan i en kastrull, tillsätt broccolin och ost- ochräkblandningen
Strimla kasslern och skär broccolin i buketter. Tillsätt kassler och låt den steka med någon minut. Häll i grädde och smakpasta och koka ca 2 min. Strö över gräslöken och servera med kokt potatis eller pasta 300 g kassler. 2 msk hackad gräslök
Till såsen finfördelas den hackads gräslöken och persiljan och blandas med gräddfilen. Skär kasslern i bitar (det går lika bra med korv, skinka, rostbiff) och tomaten i klyftor
Kasslerpiroger. Saffranspasta med kräftroompah. gräslök. kassler. färsk pasta. dill, gräslök och riven ost. Bred på lite av röran, lägg på en tunn skiva kassler, bred på lite röra, en till skiva kassler, mer röra, på med en ananasring, på med mer röra