Servera ostsåsen till pastan med kassler, hackad persilja och kokta haricots verts. Skär kasslern i tunna skivor och stek hastigt i en stekpanna med lite matfett
broccoli koktOst- och skinksås. Rör ner osten och smaka av med salt och peppar. 11 dl ost. 1200 g pasta färsk t ex tagliatelleOst- och skinksås. 1 st purjolök dm 100 g skinka eller kassler 1 msk matfett 1. 5 msk vetemjöl 2 dl mjölk 1 dl matlagningsgrädde 1 dl ost riven lagrad salt peppar Servera med
Blanda mjölk, ost och grädde. Koka tagliatellen och låt den rinna av. Ostsås. Fräs purjolök och, paprika och kassler i 10 minuter, lägg i övriga ingridienser och låt det puttra i 5 minuter. Häll såsen över kasslern, Sätt det i ugnen 20 minuter 225 grader. 300 g tagliatelle. 500 g kassler i små tärningar. 4 dl riven ost
Ost- och skinksås. Rör ner osten och smaka av med salt och peppar. 200 g färsk pasta t ex tagliatelle. 100 g rökt skinka eller kassler. 1 dl riven lagrad ost