Spritsa moset runt kanten på formen och strö över ost. Bred såsen över kasslern. Ansa och skiva svampen och fräs den i en kastrull med smör tills vattnet kokat bort
Toppa med den rivna osten. Hacka en purjolök och svampen. Skär kasslern i skivor. Strö över kasslern. ca 500 g kassler. 1 1/2 dl riven ost. ca 500 g kassler. 1 1/2 dl riven ost
Häll såsen i formen och strö över ost. Skiva kasslern och lägg den i en smord ugnsfast form. Ansa och skiva svampen och stek i en kastrull med smör tills vätskan kokat in
Strimla kassler och svamp. Varva pastan, kasslern och ostsåsen i en ugnsform. Ostsåsen. Ostsås. Ta bort från värmen och vänd ner 3 dl av osten och rör tills den smält. 400 g kassler. 200 g svamp. 4 dl riven ost
Stek svamp, kassler och lök. Fylld aubergine med kassler och kvibille. Ta ut auberginen och gröp ut så det blir en skål, hacka köttet och stek med kasslern
Häll såsen över kasslern och strö över riven ost. Nu har jag frukost och har precis ätit lite gröt (ska visa er lite senare vilken gröt jag åt – ny favvo och väldigt smidig
Vispa samman ägg, mjölk och ost till en slät smet. Ansa och skiva svampen. Tärna kasslern. Fördela dem i det förgräddade pajskalet tillsammans med kasslertärningar