Skär kasslern i tunna strimlor eller småtärningar och blanda dem med rödlöken. Koka upp, tag av från plattan och blanda ner 2/3 av den rivna osten. Häll den varma såsen över cannelonirullarna, strö över resten av osten och gratinera i nedre halvan av ugnen ca 20 minuter. Salt behövs inte pga av kasslern 250 g färska lasagneplattor. 400 g strimlad eller fint tärnad kassler. 100 g lagrad ost. 250 g färska lasagneplattor 4 dl finstrimlad rödlök 3 dl vatten 1 tärning kött- & grönsaksbuljong 400 g strimlad eller fint tärnad kassler Svartpeppar Sås Buljongen från lök-koket 2 dl crème fraiche 3 msk senap, typ Johnnys grov-starka senap 100 g lagrad ost Tillbehör Grönsallad med tomater
Skär kasslern i tunna strimlor eller småtärningar och blanda dem med rödlöken. Koka upp, tag av från plattan och blanda ner 2/3 av den rivna osten. Häll den varma såsen över cannelonirullarna, strö över resten av osten och gratinera i nedre halvan av ugnen ca 20 minuter. Salt behövs inte pga av kasslern 250 g färska lasagneplattor. 400 g strimlad eller fint tärnad kassler. 100 g lagrad ost
Rör i riven ost som får smälta i såsen. Överst ska vara ett täcke med sås och ost. Smöra en ugnssäker form, stor nog att ge plats åt 3 lasagneplattor bredvid varandra. Lägg på 3 lasagneplattor och sedan ett lager spenatröra och ett lager sås. Vill du snåla med kasslern (200 g räcker) kan du skära fina tärningar av den och fördela dem i lasagnen. 2 dl riven ost med smak. 9 lasagneplattor. 1 dl riven ost med smak. 400 g tunna skivor bräckt kassler