Strö över osten. Vispa samman äggen med kesella, mjölk, rosmarin och salt. Skär kasslern i tärningar. Lägg kassler och den kalla purjon i det förgräddade pajskalet
Täck bottnen med riven ost och kasslerstrimlor. Fyll på med lök, tomat och fetaosttärningar. 1 dl kesella. 1 dl riven ost. 250 g strimlad benfri kassler. 100 g fetaost i tärningar
Ungefär här känner man doften av vidbränt ris som man tänkt sno i hop på en kvart till lite färdig påssås som snart gör det vidbrända riset sällskap tillsammans med kassler och köket ser ut ungefär så här
Tillsätt kesella och blanda till en deg. Ost- och skinkpaj. Rör ihop med mjöl, ost och skinka. 3/4 dl kesella lätt. 250 g riven ost. 200 g skinka eller kassler. 3/4 dl kesella lätt
Jag smög in rödkål i gårdagens kasslerrätt som vi åt till middag. Använd gräddfil eller kesella/kvarg och gör din egen dippkrydda – superenkelt, ofta godare, billigare och nyttigare
Strö osten ovanpå. Mixa mjöl med smör och kesella till en boll i matberedaren med kniven monterad. Lägg purjolök, hälften av paprikan, kasslertärningar och basilika i formen