Ostsås. Krydda med salt, peppar och chilli grillkrydda. Skölj och skiva purjolök och löken och bryn det tillsammans med kasslern och champinjoner tills löken mjuknat något
Strö gärna över riven ost på gratängen någon minut innan den är klar. Skär kasslern i skivor och sedan i strimlor, stek dessa i stekpannan med lite grillkrydda tills all vätska försvinner och det blir en lätt stekyta på strimlorna
Tärna kasslern och osten i ungefär centimeter stora tärningar. Blanda paprikan, gurkan, kasslern, pastan, champinjonerna, ärtorna, salladen och körsbärstomaterna i en stor bunke eller skål
Testade även på att göra pommes av rättika för första g, är ju lite speciell smak på den men blev helt ok med lite kryddor och där får ni testa er fram beroende på vad ni gillar men är ni inte petnoga så rekomenderar jag grillkrydda annars iallafall salt och vitpeppar kanske lite chili eller paprika, gärna nåt som tar bort lite smak från rättikan
grillkrydda(jag la till). Nästan ost och skinkpaj. Strö över osten, hackad persilja och hackad purjolök. 1 pkt strimlad skinka(jag tog ca 500 g kassler). 200 g riven ost gärna västerbotten. Lägg i halverade körsbärstomater, krydda med grillkrydda och grädda gyllene ca 25-30 minuter. ca 500 g kassler. 200 g riven ost
Häll över lite anansspad och därefter riven ost. Krydda med lite grillkrydda och curry. Koka riset enl anvisningar,skiva kasslern och bryn dom lite lätt i stekpannan
hetta upp en stekpanna med smör i,stek på kasslern först och vänd,lägg på en skiva tomat och en skiva ost,lägg i champinjonerna och stek på dom en stund,sänk temperaturen och slå i lite mjöl,grädde och mjölk och vispa lite så det fördelar sig,krydda,låt det bli genomvarmt