Skär squash, fänkål och purjolök i skivor. Strö över riven ost och grati-nera högt upp i ugnen, 5–10 minuter. Pensla kasslerskivorna med olja och grilla på båda sidor i en grillpanna, ca 2 minuter. 5 st fänkål. 1 dl ost. 4 skiva kassler
Skär fänkålen i små bitar. Blanda ner potatis, fänkål,tomatpuré, timjan och buljong. Lägg tunna skivor ost över och gratinera i 200-225°tills osten har smält lite och fått en aning färg. 2 MF, 1 2/3 P, 1 1/2 B och 25 BK per portion 600 g Kassler
Smält smör och vispa ner mjöl till såsen, späd med spadet från fänkålen och kasslern, smält i osten och späd med mjölk om det behövs, såsen skall vara tjock, salta och peppra
Häll över i formen och strö på riven ost. Skär kasslern i tärningar. Bottna en smord form med riset och lägg över hackad persilja, grönsaker, svamp och kassler
Skär squash, fänkål och purjolök i skivor. Strö över riven ost och grati-nera högt upp i ugnen, 5–10 minuter. Pensla kasslerskivorna med olja och grilla på båda sidor i en grillpanna, ca 2 minuter. 1/2 fänkål. 1 dl riven lagrad ost. 4 skivor kassler
Pasta, ärtor, majskorn, några stjälkar selleri, rädisor, kassler. Skär brieosten i små kuber. Skölj fänkålen, dela den på mitten och hyvla i tunna skivor och lägg i kallt vatten