Kassler. Skiva kasslern tunt. Häll lite olja i stekpannan och stek kasslern gyllenbrun. Servera kasslern med broccolimos och brynt smörslungad brysselkål
Istället för rökt skinka kan du ta kassler, rökt kalkon eller soltorkad tomat. Bechamel- och ostsås. Makaroner med ost, rökt skinka, rödlök och purjolök
Tärna kasslern och osten i ungefär centimeter stora tärningar. Blanda paprikan, gurkan, kasslern, pastan, champinjonerna, ärtorna, salladen och körsbärstomaterna i en stor bunke eller skål
Blanda ner kassler, ost och ärtor. Rör tills osten smält. 3 dl riven manchego (eller annan smakrik ost). 200 g tärnad kassler. 3 dl riven manchego (eller annan smakrik ost). 200 g tärnad kassler
I den ena finns det kassler (recept här) och den andra typen är tillagad i lergrytan och i det inlägget förklarar vi även vad skillnaden mellan skånsk och småländsk ärtsoppa är (recept här)
Vispa ihop ägg, pastagrädde och ost samt salta och peppra. Skär kassler i strimlor eller tärningar, blanda sedan pastan, kassler och ärtor i en smord ugnsform