skär ner kasslern i tunna skivor ca. 1000 g kassler1 stor burk konserverade ananas ringar3-4 dl grädde1,5 msk dragon3 msk chillisåsmatris till 6 peroner1. skär ner kasslern i tunna skivor ca 1/2 cm tjocka, häll över ananasen i ett durkslag och låt den rinna av. lägg 2 skivor kassler och sen en ring annans, fortsätt tills du fyllt en ungsfast form. häll över annanasen och kasslerna och gratiners i ugnen ca 20 min. 1000 g kassler. 2 skivor kassler och sen en ring annans, fortsätt tills du fyllt en ungsfast form
En av familjens favoriträtter är tomatgratinerad kasslermed ris/risoni/pasta och grönsaker. Vad gäller grädden lät jag den gå med hela tiden under tillagningen
Kasslermed en god sås - mycket snabbare än så kan det knappast gå vill jag lova. Servera såsen till kassler, en god sallad och exempelvis potatis eller ris
Skiva kasslern. Servera med ris och/eller brysselkål och gärna ett par kalla såser. Bred lite vitlöksost på varje kasslerskiva och lägg ihop dem i en hög så att det blir ost emellan