Lägg kasslern på en tallrik och pressa över vitlöken. Koka vetet med en grönsaksbuljongtärning. Torka ur pannan och hetta upp den igen för att steka på de frysta grönsakerna med resterande olivolja
Ät det tex till lunch med något enkelt tillbehör, i mitt fall ett stekt ägg, lite grönt och ett par klickar pesto eller kanske till middag med ett fluffigt blomkål eller broccolimos
Servera med potatisgratäng eller ris samt grönsallad. Ca 800 gram kassler. 11 grön paprika. 1Grovmalen svartpepparSkiva kasslern i ca 1 cm tjocka skivor. Häll sen alltsammans över kasslern och sätt in i ugnen i 200 grader i ca 15-20 minuter
Lägg svamp, sparris och delade tomater ovanpå riset tillsammans med skivad kassler. Bred täcket över kasslern och gratinera till den fått fin färg, ca 15 minuter. 250 g grön sparris. 500 g kassler
Lägg de frästa grönsakerna ovanpå kasslern. Skiva kasslern. Lägg över kasslern i en form. ca 600 gram kassler. ½-1 grön paprika. 4 portioner ca 600 gram kassler. ½-1 grön paprika