Idag tänkte jag visa er en god maträtt med kassler som jag ofta gör. Kassler är ju så smidigt. (Bild på min favoritkassler hittar du HÄR >>) Jag brukar alltid ha en bit i kylen för det är så gott och går snabbt att tillaga
Vispa samman crème fraiche, fond och dijonsenap i en kastrull och koka upp. Stek kasslerskivorna i en stekpanna med matfett, ca 1 minut per sida. 6 st kassler. 2 tsk dijonsenap
Lägg kasslerskivorna i en smord ugnssäker form. Bred blandningen över kasslern och gratinera mitt i ugnen i ca 10 minuter. 4 skiva kassler. 1 tsk dijonsenap
Skär kasslern i skivor och lägg i en ugnssäker form. 400 g kassler. 1 msk dijonsenap. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g kassler 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung 2 tomater 1 dl hackad färsk basilika 3 dl råris 65 g salladsmix
Skär under tiden kassler i små bitar, strimlor eller små kuber. Blanda pasta och dressing med purjolök, kassler, tomater, gurka, rödlök samt persilja i skålen
Det blev en potatissallad med stekt kassler. Skär kasslern i skivor. Senapskryddad potatissallad med kassler2 portioner250 g kassler300 g potatis1/2 paprika1/3 liten gurka1 röd färsk lök1/2 msk dijonsenap1 msk vitvinsvinäger2 msk olivoljasalt och svartpepparKoka potatisen och låt den svalan. 250 g kassler