Skiva kasslern och dela skivorna, varva med strimlad purjolök. Vispa ihop crème fraiche, grädde och 2 tsk forest blend. Slå det över kasslern, sätt in i 200 grader varm ugn i ca 30-40 minuter. 6- 800 g kassler. 2 brk arlas crème fraiche med champinjon och kantarell
Ersätt kassler med svamp, bönor eller fräs bara på ett gäng med ägg. Pasta med kassler och äpple. Skiva ner kassler, gul lök, tomater, äpple och fräs på i lite olja
Blanda äpple, crème fraiche, senap och gräslök. Stek rotfrukter och bönor mjuka i smör i den ena stekpannan, och stek kassler, svamp och purjolök i smör i den andra
Rör i cremefraiche. Ev en burk svamp i bitar. Skär kasslern i tunna stimlor, fräs i smör tillsammans med curry, vitlök, purjo och paprikorna tills grönsakerna mjuknat
Rör i cremefraiche. 400 g kassler. 12 dl cremefraiche. 1Ev en burk svamp i bitar. 1400 g kassler 50 g smör 2-3 tsk curry 2-3 klyftor pressad vitlök 1 st finstrimlad purjolök 1 st finstrimlad röd paprika 1 st finstrimlad grön paprika 4-5 msk tomatpuré 2 dl vispgrädde 2 dl cremefraiche Salt Peppar Ev en burk svamp i bitarSkär kasslern i tunna stimlor, fräs i smör tillsammans med curry, vitlök, purjo och paprikorna tills grönsakerna mjuknat
Stek svamp och kassler i en stekpanna tills all vätska är borta. Häll ned kassler och champinjoner. Häll créme fraiche, fond och dill i en traktörpanna och koka ihop ca 2-3 minuter. 400 g kassler i tärningar. 4-6 dl crème fraiche (valfri sort
I en "klassisk" makaronipudding i mina ögon ska det vara makaroner, äggstanning och skinka eller kassler men det går ju att variera hur mycket som helst