Låt koka upp och häll sedan över kasslern. Tärna 500 g kassler och lägg i ugnsform. Häll på 3 dl grädde och 3 dl cremefraiche. ca 1 msk fryst hackad basilika. 3 dl cremefraiche. ca 1 msk fryst hackad basilika
Blanda cremefraiche, vatten och soja i pannan. Hur som haver bjuder jag här på ett riktigt gott tips på en rätt med kassler som passar lika bra som vardagsmat som till bjudmat
Bred på crème fraiche, strö över lite färsk persilja och riv över rikligt med parmesanost. Här kommer dock ett snabbt och enkelt middagstips med kassler, eller ”skinka” som dottern kallar det
Blanda cremefraiche, grädde, basilika och salt och peppar i en skål och vispa litegrann. Här kommer dock en god pastagratäng med tomat och basilika som vi åt häromdagen
Kassler, skinka & bacon,. Vispa samman äggen med cremefraiche och krydda med salt och peppar. Så, idag vill jag tipsa om en smaskig kalkonomelett, med smak av tomat och basilika, att ställa fram på frukostbordet, brunchbordet, eller varför inte dagens lunchbord