Chilisås efter smak. Skiva kasslern och bryn den i smör, lägg över i formen. Chilisås efter smak. Dela grönsakerna i mindre bitar och fördela över kassler
Blanda med pressad lime och sweet chilisås. Skär mangon i lite mindre bitar. Skär kasslern i 1/2 cm tjocka skivor och grilla ett par minuter tills de är varma och fått fin färg. 600 g kassler. 150 g mango. 1 msk sweet chilisås
Chilisås efter smak. I den här gratängen har såsen fått smak av lite mango chutney och chili och så har jag toppat den med rostade solrosfrön, gott gott
Vispa ihop grädde, crème fraiche, chilisås, mango chutney och pasta rossa kryddan. ½ dl mango chutney. Skär kasslern i strimlor, purjon och paprikan med
½ msk sweet chilisås. ½ msk het mango chutney. 1 port 1 port pasta, t ex fusili 1 chorizo eller ngn annan kryddig korv (eller varför inte räkor, kyckling, kassler etc) 10 körsbärstomater i klyftor 1/4 rödlök i skivor 1/4 mango i tärningar ½ persika i tärningar ½ påse bladspenat à 70 g Rostad paprika- och tomatdressing. ½ röd paprika 1 normalstor tomat 1 pressad vitlöksklyfta ½ finhackad röd chilifrukt ½ msk sweet chilisås ½ msk het mango chutney 1 msk lättcréme fraiche Börja med dressingen. 1/4 mango i tärningar
Kesoröra med fetaost och mango chutney. Trä upp dem på spetten och grilla dem på utegrill eller i ugnen (225 grader är lagom) i ca 10-15 minuter (det räcker eftersom kasslern redan är rökt). 200 g kassler. 2 msk sweet chilisås. 1 msk mango chutney. 1 msk sweet chilisås