Äntligen ett till äkta provencalskt rosévin Coteaux d'Aix en Provence Gassier (enligt utsago av sommelier på tvåstjärniga Chevre d'Or på Rivieran så dricker sydfransoserna så mycket att det inte finns något kvar för export)
I söndags lagade jag en chèvrelasagne, en texas chili från Jens Linders Långkok och en kassler gratäng med babyspenat, västerbottenost och trattkantareller
Vi har haft några tuber med Kavlis mjukost, ädelost med fikon, päron, chevre och allt vad de har. Det här får väl sägas vara månadens överraskning - åtminstone så här långt
Stek tills kasslern blivit gyllenbrun. Chevré (lite för att lägga på kasslern). Dela varje skiva kassler i två och klicka ut en bit chevré på 4 av bitarna. 4 skivor kassler
Tärna kasslern. Fräs purjolök och kassler i en stekpanna med smör. 300 g kassler. 1. Koka rödbetorna i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 15–20 minuter