Gör en bechamelsås. Lägg i blomkål och kassler. 400 g kassler i tärningar. Gör lagom bitar av blomkål. Förväll blomkålen 10 min så att det finns tuggmotstånd kvar
Onsdag - Kasslerpanna med pepparrot. Vanlig vit bechamelsås med tonfisk och lite salt och peppar, svårare än så behöver det verkligen inte vara, för det är helt enkelt barnsligt gott
Fördela över kasslern. Bechamelsås. Smält smöret till bechamelsåsen på låg värme i en kastrull. Smörj en ugnsfast form, lägg i hälften av pastan och fördela hälften av köttfärs och bechamelsåsen över
varva potatis, kassler, stekpanneblandningen å bechamelsåsen. Gör bechamelsåsen. skiva upp kasslern i samma apparat å tjocklek som potatisen (eller ännu mer monotont arbete
Bechamelsås. 200 g rökt skinka (kassler). Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skiva de hårdkokta äggen. Skölj och ansa purjolöken och sjud den i saltat vatten (4 dl vatten + 2 tsk salt) ca 3-5 min
Gör en bechamelsås. Förväll blomkålen så att det finns tuggmotstånd kvar. Strimla purjolöken på snedden. smält smöret i en panna, och slå på mjölet och vispa ihop
Gör en vanlig bechamelsås (vitsås), men inkludera litet av spadet från sparrisen. Skiva och bita ner kasslern i lagom stora bitar, så stora du vill ha dem
Idag fyllde vi cannelloni med skinka, mozzarella och svamp men man kan även göra en klassiker med spenat och ricotta eller kanske cannelloni med köttfärsås och bechamelsås som blir lite som inlindad lasagne