Blanda yoghurt och ananas. Dela kasslern på längden och lägg bitarna på bröden. Grilla kasslerskivorna över glöd ca 2 min. 2 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt. 1 dl avrunnen krossad ananas. 200 g kassler
Vi lämnar förvisso den välfyllda disken med ananas och banan. Yoghurten fick ny färg. Samma sak gäller ananasen, som i egenskap av smaksättare ofta har en tendens att slå över och bli kvalmig, med en tydlig känsla av plast
kokt färskpotatis (kokad i MASSOR av dill med kronor), tunt skivad och kall kassler och en kall sås gjord på en halv, färsk och hackad ananas, en burk pizzasallad (som blev över från gårdagens utsvävning med köpe-pizza), några msk turkisk yoghurt, lika många msk majonnäs och cirka 1 tsk salt, några drag med pepparkvarnen
Blanda yoghurt och ananas. Dela kasslern på längden och lägg bitarna på bröden. Grilla kasslerskivorna över glöd ca 2 min. 2 dl Arla Köket medelhavsyoghurt. 1 dl avrunnen krossad ananas. 4 skivor kassler
Kassler i skivorKrossad ananas på burk ellerananasringar på burkStrimlad purjolökSkivade tomaterRiven ostVispgrädde, turkisk yoghurt eller creme fraicheSvartpepparSaltVarva ingredienserna genom att lägga skivor av kassler i botten på en djup ugnsplåt, och lägg sedan ut den krossade eller skivade ananasen ovanpå
Vi lämnar förvisso den välfyllda disken med ananas och banan. Yoghurten fick ny färg. Samma sak gäller ananasen, som i egenskap av smaksättare ofta har en tendens att slå över och bli kvalmig, med en tydlig känsla av plast