Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 500 g kött 1 st Gul lök 1 st Grön paprika 1 st Röd paprika 1 msk cajunkrydda 3 dl Basmatiris 400 g Krossade tomater 5 dl Kycklingbuljong salt och peppar Till servering Persilja (hackad) Matlagningsyoghurt. 1Ingredienser, 4 port Kalorier 4 st Risoni Sök 1 st Buljongtärning Sök 1 msk Paprikapulver Sök 1 st Paprika Sök 1 st Lök Sök 2 st Vitlöksklyftor Sök 1 msk Olja Sök 480 g Kabanoss Sök 200 g Ananas Sök 1 st Gurka Sök. 1Ingredienser, 4 port Kalorier 3 dl Ris Sök 4 dl Vatten Sök 1 tsk Salt Sök 1 st Krossade tomater Sök 2 st Paprikor Sök 2 st Lökar Sök 500 g Kassler Sök Tabasco Sök. 1Ingredienser, 4 port Kalorier 3 dl Ris Sök 3 st Korvar Sök 2 dl Blekselleri Sök 1 st Lök Sök 2 st Vitlöksklyftor Sök 1 st Spansk peppar Sök 2 st Paprikor Sök 3 msk Olja Sök 2 tsk Koriander Sök 1 tsk Spiskummin Sök 200 g Räkor Sök 200 g Crabsticks Sök Salt Sök Peppar Sök Persilja Sök
Lägg skivad tomat på ena kanten av kasslerskivorna och en ananasring på andra kanten. Pressa den nykokta potatisen direkt på tallrikarna, garnera med paprikastrimlor och hackad persilja och bjud rätten direkt från ugnsformen
Fördela ananasen och lägg på locken. Garnera med persilja och kryddkrasse. 600 g Kassler. Stek kycklingfiléerna i smöret och se till att de blir genomstekta