Kasslergratäng med ananas. Skär kasslern i skivor. Dela cocktailtomaterna och skär ananasen i bitar. Varva kassler, tomater, ananas och ost och lägg över lökblandningen
Tillsätt ananas, tomater och mango chutney. Stek kassler och lök tills de får lite färg. Ca 400 g kassler i strimlor. 1 liten burk ananasringar. 3 msk mango chutney
Varva skivad kassler, skivade tomater och ananasbitar. Dela varje ananasring i. Koka upp creme fraiche, grädde, mango chutney, kycklingfond och soja i en kastrull
Sedan småbitarna av ananas. Häll sedan i grädden och skeda i mango chutney och rör runt. Häll halva påsen med grönsaker i wokgrytan tillsammans med den strimlade kasslern
ananas. Kesoröra med fetaost och mango chutney. Trä upp dem på spetten och grilla dem på utegrill eller i ugnen (225 grader är lagom) i ca 10-15 minuter (det räcker eftersom kasslern redan är rökt). 200 g kassler. 1 msk mango chutney
Nasi Goreng med kassler (recept nedan). Detta var första gången jag lagat Nasi Goreng, och jag skippade ananasen eftersom ingen i familjen gillar varm ananas eller ens konserverad ananas
I en skål blanda övriga ingredienser och häll över kassler/ananasen. Ugn 175C Lägg den skivade kasslern i en ugnsform, mellan varje skiva lägg en halv ananasring