Karre vitlök recept

Helstekt karré i ugn, med mustig sås

Helstekt karré i ugn, med mustig sås

Jag tog en kryddblandning som heter Vilda Fantasier och som innehåller dragon, rosépepar, lök, cayenne, paprika och vitlök
Helstekt karré eller kotlett

Helstekt karré eller kotlett

Skala och rensa rotfrukter, persilja, vitlök, kål och lök. ev 3 klyftor vitlök. Sätt ugnen på 150 grader
Karré med sötpotatis och tzatziki

Karré med sötpotatis och tzatziki

½ vitlöksklyfta. Blanda yoghurt med vitlök, krama ur den sista vätskan ur gurkan och blanda ihop. Ställ åt sidan så att vitlökssmaken hinner gifta sig med yoghurten
Karré i lergryta

Karré i lergryta

Vitlök. Blötlägg lergrytan minst en kvart i kallt vatten. Dela rot- och grönsakerna i jämnstora bitar (grovt )
Långstekt karré med smak av citron

Långstekt karré med smak av citron

Vitlök. 1200 gFläskkarré150 gRödlök50 gMorot50 gPalsternacka25 gVitlök1 stCitron (ekologisk)100 gTomat2 mskTamarisoja1 1/2 dlVitt vin (torrt)1 tskRosmarin1 tskTimjan1 tskIngefära (malen)1 nypaSvartpeppar (nymalen)2 mskÖrtsalt (Herbamare)50 gSmör
Mör karré

Mör karré

Till gjorde jag bea-sås, klicka här för receptet, en nyhet idag var att jag smaksatte den med vitlök, kan jag rekommendera, blev jätte gott
Ugnstekt karré med asiatisk bbq-sås

Ugnstekt karré med asiatisk bbq-sås

2 vitlöksklyftor. Chilipasta, Fläskkarré, Ingefära, Kanel, Mörk kinesisk svampsoya, Muscavadosocker ljust, Risvinäger, Sesamolja, Vitlök 1 karréskiva/person. 2 vitlöksklyftor 1 msk färsk ingefära
Vitlök & Svartvinbärsmarinad - Recept

Vitlök & Svartvinbärsmarinad - Recept

Vitlök & Svartvinbärsmarinerad Karré - Rödvinsbräserad. vitlök (7 st). 50 g vitlök. Idag bjuder jag på ett marinadrecept som är gott till grillningen
Karibisk karré i currykokossås

Karibisk karré i currykokossås

Gnid in karréskivorna med vitlök och stek dem i smör i en stekpanna ca 3 minuter per sida. 1 pressad vitlöksklyfta
Grillad vitlök

Grillad vitlök

Skala vitlöken. 2 st vitlökar. Ta en pet flaska och fyll med vatten, stoppa i ett gäng grillpinnar i den (bara för att pinnarna inte ska brinna när du grillar)