Hetta upp smör/olja eller ghi/olja i en stor stekpanna, och bryn köttet fint runtom. 1,1 - 1,2 kg benfri karré2 msk kryddblandningsmör/olja eller ghi/olja till stekning1½ dl vatten1½ dl matgrädde1 dl vispgräddeca 1 dl silad steksky2 msk kalvfond1 msk svarvinbärssyltvalfri redningBind upp köttet med bommullssnöre till en jämn och fin form, så är det lättare att skära upp fina skivor sedan
Lägg karrén på salladen och ös smörskyn över. 2+2 msk smör. Hetta upp 2 msk smör i en stekpanna. Vänd och tillsätt rödvin och soja, sjud ca 2 min, tillsätt 2 msk smör. Smörsky med Vitlök och Rosmarin 5 i min. 2+2 msk smör
Du kan använda olivolja eller smör. Tillsätt smöret (om du vill ha det) och mixa ihop lite till. Smör. 1200 gFläskkarré150 gRödlök50 gMorot50 gPalsternacka25 gVitlök1 stCitron (ekologisk)100 gTomat2 mskTamarisoja1 1/2 dlVitt vin (torrt)1 tskRosmarin1 tskTimjan1 tskIngefära (malen)1 nypaSvartpeppar (nymalen)2 mskÖrtsalt (Herbamare)50 gSmör
Skiva svampen och stek i lite smör någon minut. Smör till stekning. Stek karréskivorna i en klick smör i ca 3 minuter på var sida, tills de är genomstekta
Mango & körvelsmör. Mixa mangochutney med smör. Spritsa eller gör en rulle av smöret och ställ kallt. Grilla eller stek köttet och servera med äppelsalladen och kryddsmöret
Smör. Fläskkarrén delas i två tjocka bitar som bryns i rikligt med smör, salta och peppra. Smör. Många har svårt för fläskkarré, men rätt tillagad och med schyssta tillbehör är det en höjdare