emellanåt fläsk, men ytterst sällan nötkött. Som ni vet har jag de senaste åren lagat och publicerat många recept som passar för den som har en CrockPot, inte sällan med just fläskkarré som ingrediens
Den klassiska gulaschsoppan, som ursprungligen kommer från Ungern och egentligen startade som en gryta, innehåller ju nötkött, men man kan lika bra byta upp det mot köttfärs
Varmrätten var då pulled pork som är fläskkött (går även göra med nötkött) som tillagas på låg temperatur länge tills det blir så pass mört att det går att dra isär med två gafflar, varav namnet
Det är sällan vi äter karré, har mest blivit nötkött på senare tid. Efter vår första längre resa med båten gav jag er värdefulla och uppskattade tips på hur man kan tänka och göra med maten ombord
Entrecôte, kanske det nötkött som lämpar sig bäst på grillen, enligt mig. Eftersom det är gott om fett på just den detaljen så blir köttet väldigt saftigt & smakrikt
ca 200 g nötkött (ryggbiff i mitt fall). ca 200 g nötkött. Dagarna fladdrar iväg, julen närmar sig med stormsteg, allt ska göras inom en vecka och där står jag mitt i stormens öga tämligen paralyserad
Intresset för det feta köttet i kombination med att välja naturbeteskött gör att många grillnördar ofta äter nötkött som både är etiskt producerat och som bidrar till ökad biologisk mångfald vilket ju är väldigt positivt
Mer miljövänligt än nötkött, anses det vara, även om det sällan erbjuds i halal-version. Skinkstek - brukar då och då gå att hitta riktigt billigt på affären