Kardemummapannacotta recept

Kardemummapannacotta med blåbärskompott

Kardemummapannacotta med blåbärskompott

Kardemummapannacotta med blåbärskompott - ja, ni hör ju gott det det låter. Pannacotta är en dessert med grädde som bas och som är väldigt enkel att göra
Kardemummapannacotta

Kardemummapannacotta

En efterrätt som påminner om semlor. Allt som saknas är lite mandelmassa på toppen. Här blev det hallon och blåbär på istället
Kardemummapannacotta med apelsin

Kardemummapannacotta med apelsin

Detta är ett recept från kursen jag går på. Jag tyckter att den passar perfekt nu till påsken, kanske på grund av den gula fina apelsinen
Kardemummapannacotta med vinbär

Kardemummapannacotta med vinbär

Till min lycka fanns inget att klaga på resultatet, så här kommer mitt recept på en kardemummapannacotta med vinbär
Trerätters

Trerätters

Kanel- och kardemummapannacotta med kanelstekta äpplen. Kanel- och kardemummapannacotta med kanelstekta äpplen
Bakåt & framåt

Bakåt & framåt

Julig efterrätt – kardemummapannacotta. Nytt år och nya möjligheter. Hur mår ni, ska ni äta meatzza eller något annat stabbigt idag

Kardemummapannacotta med jordgubb

Recept. lindaveronica. mån, 2013-09-16 18. 36. 1h 45min. (0). Blanda oatlygrädde, gelésocker, kardemumma, kanel och vanilj i en kastrull
Påskens meny

Påskens meny

Påskens goda kokosrutor (6sp/6sp/5pp) eller Kardemummapannacotta med apelsin (6sp/6sp/6pp). Här kommer lite tips på vad du kan ha på påskbordet

När man införskaffat sommarens skönaste skor.

Och så har jag gjort kardemummapannacotta som ska vara en del av en moussetårta, och bakat chokladbottnar till en annan, käkat sedvanlig fredagstacos med barnen och tagit en lång promenad vid havet med Lillan

Kardemummapannacotta med rårörda hjortron!

Rör ihop socker och hjortron och låt stå i kyl minst tolv timmar. Koka upp grädde, socker och kardemummakärnor, dra av från plattan och låt stå tio minuter

Kardemummapannacotta

Lägg gelantinbladen i kallt vatten. Koka grädde, sockret och kardemumman i 2 min. Lägg i de urkramade gelantinbladen efter kokning

Citron- och kardemummapannacotta

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10 minuter. Koka upp grädde, socker, kardemummakärnor och rivet citronskal