Kardemummagröt (1 person). Jag varierar ibland mina smoothies med gröt till frukost. Här är en superenkel men god grötklassiker som jag åt förra veckan
En av de saker jag älskar mest med hösten är att jag kan äta varm frukost utan att svetten rinner ner för pannan (testa att äta gröt i 40 graders värme och ni förstår vad jag menar)
Jag älskar att ha mycket tid på morgonen och på vardagar går jag upp två timmar innan jag ska vara på jobbet bara för att hinna äta en god frukost utan stress, samtidigt som jag streamar Nyhetsmorgon från TV4play
Päron- och kardemummagröt med nötmix. 249,9 kcal9,4 g protein7,5 g fett31,2 g kolhydraterPäron- och kardemummagröt, 1 port1/2 dl havrekli1/2 dl fiberhavregryn2,25 dl vatten1/2 krm saltca 1 krm kardemumma1/2 päron1 msk nötmix (1 del solrosfrön, 1 del pumpafrön, 2 delar hackade naturella cashewnötter, 1 del hackade valnötter. Päron- och kardemummagröt, 1 port
PÄRON/KARDEMUMMAGRÖT M KOLAPROTTEFLUFF M NÖTTER & KÄRNOR Päron/kardemummagröt. 1 dl havregryn 2,5 dl vatten 1 rivet päron 1/4 - 1/2 tsk malen kardemumma → Koka upp allt på platta med medelvärme till en gröt
Till frukost idag gjorde jag äggig kardemummagröt med banan, crunchy jordnötssmör, frön och kokos, till det drack jag innocent juice med apelsin, blodapelsin och grapefrukt