x Hallon/persika/kardemumma bägare. Hallon/persika/kardemumma bägare (1 portion). I en annan skål blandar du 1-1 1/2 dl naturell yoghurt, 1 dl kesella/turkis yoghurt och kardemumma efter smak. 1 dl kesella
Blanda i ägg, kesella, socker, salt, kardemumma, hjorthornssalt och mjöl. Att baka bullen själv är inte det minsta krångligt, använder du Kesella i degen blir de saftiga och fluffigt goda
Tillsätt saffranet och kardemumman. Hallå, man kan visst göra lussebröd utan kesella. 1 pkt jäst för söta degar 5 dl rumsvarm mjölk 2 dl socker ca 1,3 l vetemjöl special 175 g rumsvarmt smör 1 tsk nymortlad kardemumma 1 g saffran /blötlagt i en msk rom eller vatten 1 nypa salt Ev russin och pärlsocker Ev fyllning. 1 tsk nymortlad kardemumma
Tillsätt kesellan och nästan allt mjöl och rör om sen tar du i bakpulvret och resten av mjölet. Tillsätt sirap, salt, saffran, kardemumma och vaniljskrapet