Visst är de goda, men på tok för mycket kaka för min smak. Jag föredrar en mindre muffins, gärna med några bär eller bitar frukt, som ger de mjuka kakorna en lite friskare smak och dessutom gör dem saftiga
Att baka medfrukt tycker jag gör det extra enkelt att få till en saftig konsistens på bakverk. Nedan kan ni spana in en saftig päronkaka som är smaksatt medkardemumma
Stöt kardemumman. När jag bakar kan det emellanåt vara kul att testa på någon ny, riktigt invecklad kaka, som görs i flera olika moment, kräver många ingredienser och dessutom tar lång tid att göra
Frukt, nötter och dylikt i bakverk - underbart, om du frågar mig. Jag höftade lite och kreerade en plåt muffins med smak av äpple, kardemumma, hasselnöt och russin
Dofta över lite florsocker när kakan svalnat. Lägg kompotten i timbalformar och täck med smördegen. Tillsätt alla frukter skurna i cm-tärningar och koka upp
Dessutom florerar det inga stora och skräckinjagande fruktbitar i såsen, utan den har bara blivit smaksatt med lite pressad apelsin och rivet apelsinskal
T ex citron, apelsin eller torkad frukt. Sockerkakamed smak av kardemumma är väl aldrig fel. Kardemumma är en av mina favoritkryddor, det är ju så gott - i både matlagning och bakverk