Njut av färgerna och allt som värmer invändigt, både mat och dryck. Så valen föll på pannacotta (snabbt och enkelt att förbereda), frukter (marinerade i lime och mynta så det blev extra friskt) och på kardemumma (vanlig krydda)
Smaksatt med ingefära, kardemumma och lime är den både kryddig och svalkande. Drycken är en uppfriskande, traditionell dryck från Indien som man brukar dricka vid högtiden Sri rama navami
2 msk krossade kardemumma kärnor. 2 msk krossade kardemumma kärnor. Vi köpte en råsaftcentrifug i somras och precis som jag misstänkte så hamnade den högst uppe i ett skåp efter ett par dagar utan att komma till användning mer,
Jag använde kardemumma och vanilj som smaksättning. Då arrangeras den första Njutfestivalen på Stortorget här i Östersund, med mängder av mat och dryck
Det här är ett grundrecept som man kan variera på olika vis, jag tycker till exempel att det är gott att ha vaniljsocker, kanel eller kardemumma i smeten