Blanda riven vit choklad och kardemumma med kesellan. För visst är det så att att vit choklad ihop med bär/frukt är något av det godaste man kan få som efterrätt
Blanda mjöl, salt, bakpulver och socker och kardemumma. Och med en seg och smakrik botten, riktig blåbärssmak (hatar när bär och frukter ska sötas så de inte smakar bär eller frukt längre, utan bara socker
Tyst på bloggen men full aktivitet hemma, imorgon går vårt flyttlass och våra kvällar har nu varit fyllda av packning och flyttning av småsaker till nya hemmet
Första bakningen med lilltjejen resulterade i denna sockerkaka med hallon och kardemumma. Blanda vetemjöl, bakpulver, salt och kardemumma och vänd försiktigt ner det i smeten
Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung