Servera chokladkrämen med vispad grädde, passionsfrukt, physalis och de karamelliserade nötterna. karamelliserade nötter blev jag inte besviken på, snarare tvärtom, jag
Ganachetårta med karamelliserade popcorn. Physalis. Karamelliserade popcorn. 1 påse mikropopcornel 1 dl opoppade popcorn40 g smör3 msk strösocker1 msk mörkt muscovadosockerGör så härPoppa popcornen i mikro el kastrullStäll åt sidanSmält sockret i en panna på medelvärmeTillsätt 30 g smör och rör om försiktigt tills smöret helt smält samman med sockretHäll i popcornen och blanda runt ordentligt så att de blir täckta av sockretLägg i 10 g smör och rör runtHäll upp popcornen på bakplåtspapper och separera dem med en slevLåt svalna innan du försiktigt pillar isär demToppa tårtan med de karamelliserade popcornen, mängden popcorn är egentligen mycket större än vad som går åt, resten får helt enkelt avnjutas vid sidan av
KARAMELLISERADEPHYSALIS. Håll i stjälken och dippa varsamt physalisen så den täcks av karamellen. Toppa glassen med en nypa salt och servera med reduktionen och den karamelliseradephysalisen