Karamelliserad citron recept

Karamelliserad fänkål med getost

Karamelliserad fänkål med getost

Strö över dillen och vitlöken, ringla över olivolja och toppa med rivet citronskal. Den karamelliserade fänkålen gjorde jag igår kväll igen som tillbehör till middagen
Cheesecake med karamelliserad mjölk och vitchokladtopping

Cheesecake med karamelliserad mjölk och vitchokladtopping

Smaksätt med citronsaft. • 1 burk karamelliserad mjölk. • 1 citron, skalet. • 1 msk citronsaft. • ca 2 tsk citronsaft. Riv i skalet från en citron och blanda också ner 1 msk saft i äggvispet. 1 burk karamelliserad mjölk. 1 citron, skalet. 1 msk citronsaft. ca 2 tsk citronsaft
Portabelloburgare med karamelliserad lök, tryffelkräm och grönkål

Portabelloburgare med karamelliserad lök, tryffelkräm och grönkål

0,5 citron. 4 stora portabellosvampar 2 msk smör eller mjölkfritt margarin 0,5 kruka gräslök 4 hamburgerbröd 2 stora gula lökar 3 msk rapsolja 1 dl öl 4 skivor ost, t ex präst eller vegansk 3 stjälkar grönkål 1 msk olivolja 0,5 citron 2 dl havre fraiche eller crème fraiche 1 klyfta vitlök 1 msk tryffelolja salt och peppar
Lemon posset med bär och karamelliserade nötter

Lemon posset med bär och karamelliserade nötter

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lemon posset 3 dl vispgrädde 1 dl strösocker 1 st citron(er) Topping 1 dl valnötter 1 krm salt 1 msk Honung flytande 125 gram färska hallon 125 gram färska jordgubbar 0,25 kruka(or) färsk mynta Köp receptet