Strö över dillen och vitlöken, ringla över olivolja och toppa med rivet citronskal. Den karamelliserade fänkålen gjorde jag igår kväll igen som tillbehör till middagen
Smaksätt med citronsaft. • 1 burk karamelliserad mjölk. • 1 citron, skalet. • 1 msk citronsaft. • ca 2 tsk citronsaft. Riv i skalet från en citron och blanda också ner 1 msk saft i äggvispet. 1 burk karamelliserad mjölk. 1 citron, skalet. 1 msk citronsaft. ca 2 tsk citronsaft
Till riktig Bistecca ska man använda sig av en riktigt tjock och stor T-benstek eller Porterhouse som man sedan smaksätter med tex olivolja och citron men vanligtvis rosmarin och vitlök
Receptet på biffarna kommer från Tuvessonskan, sedan kokade jag bara bulgur i grönsaksbuljong- och citronvatten samt serverade med tacomajo (blanda ihop tacosås med majonäs, spä ut med lite yoghurt om du vill) och stänk över srirachadroppar för extra oumph i käften
Citron. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite. Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar