Karamelliseradananas. ananas, passionsfrukt och kokos. karamelliseradananas,. ½ ananas. Skala ananasen, ta bort det hårda i mitten och skär den i små bitar
½ färsk ananas. Dela ananasen i skivor och plocka bort stocken. ½ färsk ananas. Jag vet inte hur mycket man egentligen ska uppmuntra köp av exotiska frukter som flugits/skeppats/bilats hit till iskalla Norden… Det är iaf mer miljövänligt att åka till Ica o handla en, än flyga över familjen till Sydamerika och plocka en själv
Servera de varma karamelliseradeananasbitarna med vaniljglass och nymalen svartpeppar. Lägg ananasbitarna i den varma sirapen och tillsätt limesaften och limeskalet
Skala och skär ananasen i bitar. Lägg ner ananasbitarna och vänd dem i sockret. 5 st färsk ananas. Rosta kokosflingorna i torr stekpanna under ständig omrörning tills kokosen får lite färg
Låt ananasringarna rinna av i ett durkslag. Servera gärna vaniljglass till ananasringarna. Hetta upp en stekpanna och stek ananasringarna på hög värme ca 1 minut per sida. Lägg i ananasringarna och karamellisera dem ca 2 minuter på varje sida. 1 st ananasringar
Stek ananasringarna i matfettet i en stekpanna. Låt det karamelliseras runt ananasen. Lägg upp på fat och tryck ner chokladägg i mitten av ringarna och servera limeyoghurten tillsammans med ananasen